Hej alla läsare!

Hej bloggen!

Vet man någonsin vem man är egentligen? Man kan ha en uppfattning om vem man är men den stämmer väl sällan helt hundra överens med vad någon annan har för bild av dig. Jag heter John Nilsson. Om jag ska ge mig själv några motsägelsefulla attribut så är det väl att jag är vänlig men inte snäll, schysst men inte rättvis, orädd men inte modig. I den här bloggen kommer jag diskutera kommunikationshändelser och behandla dem gentemot teori. Spännande va?!

Jag cyklade förra året runt 350mil, åkte snudd på 100 mil längdskidor och sov under bar himmel i Tyskland. Mitt stora äventyr 2015 var att cykla mellan Köpenhamn och Nice. Ett minne för livet som man brukar säga. Som inte bara gav mig en för tillfället något slankare kropp utan även lärdomar om mig själv och hur jag fungerar i olika situationer.

19859374061_655803a358_k

Jag har bloggat förut. Runt 2008 drev jag med kompisar en e-sportblogg som hade 250-310 tusen besök om året. Den bloggen var med tanke på antalet besök väldigt intern, brysk och skämtsam, men berörde ändå på något vis ändå fler än vad som var tänkt. Så kommer det inte bli denna gång.

Kurserna jag läser denna termin är: C1, C2, kommunikationsvärde för organisationer, retorik och sports management. Där jag ser den sistnämnda som en höjdpunkt och sporre för att inte tappa läslusten detta år. 37,5 poäng har jag läst förut så det borde fungera bra. Denna termin kommer jag även att arbeta lite extra i skidskola samt att jag ska jobba på ett event i riksgränsen i vår. Jag hoppas C1 kommer bidra till en bredd i min repertoar, men samtidigt kommer det bli tufft att läsa så mycket på egen hand. Att skriva blogg i sig kommer bli utmanande, men jag hoppas jag kan attrahera någon… Om inte med texten så kanske jag får kasta in lite spektakulära bilder eller kanske någon film. Vad tror ni videoblogg i något inlägg kanske?

Nog om mig och mer fokus på kommunikationen. Det finns mycket som intresserar mig inom kommunikationsfältet. Allt ifrån intern kommunikation och hur man arbetar med den för att optimera sin organisation, till marknadskommunikation och vad som är ett effektfullt budskap som når den planerade målgruppen. CSR intresserar mig också samt kriskommunikation. Jag är allätare helt enkelt. Jag gillar när det finns ett helhetstänk för annars kanske den fina kampanjen faller som ett korthus om samma företag har en urusel kommunikation med sina kunder, då känner man spontant att det känns trist.

Jag vill passa på att hälsa till Jonathan Medin som åkte längd med mig idag!

IMG_2569

Nåväl, mer om mig kan man få reda på om man bjuder mig på kaffe eller om man frågar snällt.

Hoppas ni återkommer.

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s